Реал Бетис и Рома завършиха при резултат 1:1  на Естадио Бенито Вийамарин“

...
Реал Бетис и Рома завършиха при резултат 1:1  на Естадио Бенито Вийамарин“
Коментари Харесай

Бетис и Рома врътнаха реми като подарък за Лудогорец

Реал Бетис и Рома завършиха при резултат 1:1  на „ Естадио Бенито Вийамарин “ в мач от четвъртия кръг на груповата фаза в Лига Европа. " Вердибланкос " откриха резултата в 34-ата минута, след гол на Серхио Каналес от границата на наказателното поле. В начолото на второто полувреме " джалоросите " дадоха отговор с гол на Андреа Белоти в 53-ата минута.

След този триумф Бетис се класира за етапа на елиминациите в Лига Европа. „ Вердибланкос “ си резервират първата позиция с актив от 10 пункта, до момента в който Рома остава на 3-о място с 4 точки. Така двата тима оставиха необятно отворена вратата пред Лудогорец и всичко към този момент заваси от българския първенец.

Мачът стартира с напън на домакините и първата по-опасна опция се откри пред " вердибланкос " в 4-ата минута, когато Родри лиши топката и стреля от границата на наказателното поле с левия си крайник, само че стражът на " джалоросите " Руи Патрисио отрази.

След рикошет, топката попадна в краката на Лоренцо Пелегрини, който шутира от воле в 10-ата минута, само че Кладуио Браво се намеси.

В идващите минути Бетис и Рома понижиха оборотите и мачът се развиваше в центъра на терена.

Серхио Каналес получи подаване и овладя, след което стреля към десния ъгъл на вратата на Рома, топката рикошира в тялото на Рожер Ибаньес и влезе, с цел да може " вердибланкос " да поведат 34-ата минута.

Каналес напредна през центъра на терена с топката в крайници и стреля, само че ударът му бе отбит от защитник на " джалоросите " в 39-ата минута.

В добавеното време на първото полувреме Андреа Белоти отбеляза с глава след центриране на Леонардо Спинацола отляво, само че голът не бе зачетен, откакто обстановката беше прегледана с VAR.

Второто полувреме стартира с напън на " джалоросите ". Тами Ейбрахам комбинира с Мади Камара, който отклони за Андреа Белоти в 53-ата минута. Нападателят засече топката с едно допиране във вратата на Реал Бетис, с цел да изравни резултата. Ситуацията бе дълго преразглеждане с VAR, само че в последна сметка голът бе зачетен.

Борха Иглесиас навлезе отляво в наказателното поле на Рома в 82-ата минута. Испанският нападател стреля, само че ударът мина около десния непряк дирек на вратата, защитавана от Патрисио.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР